EGYEDFEJLŐDÉS

Az egészséges szintnél jobban sosem volt célom a magamutogatás, de ezen rövidtávon széjjelröhögtem ma délelőtt magam. Csak el kell látogatni ide és máris lehet retrósítani saját magunkat. Köszönet a linkért a Vignetták urának, Vincze Petya blogpajtásnak. (Az igazi fejemen nem ér röhögni, csak egy tesztkép volt egy fotózáson.) (Rendes blogpost is lesz majd egyszer, amiben elmagyarázom majd, hogy miért nincs egy hete rendes blogpost.) (Több zárójeles mondat nem lesz.) (Ígérem.)

1952
1970
1976
2008

 PIHE, lol témakörben

MegosztásOldal teteje

« megint h-akni
egy hét történései »

lol    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Ákos

Nagyon jók lettek ezek az enteriőr fotók. Blogpostot nem találtam, hozzá, azért ide írom. :)

Nemrégiben megkértek engem is, hogy fotózzak ilyesmit, aztán valahogy nem lett a dologból semmi. Lehet rákérdezek, mert tökre meghozták a képeid a kedvemet. Viszont ehhez jól jönne egy nagylátó. Nekem csak 17mm-es obim van, ami kb. 28mm ekv. (No, meg a halszem, de pont e kettő közé kellene valami.)

Gondolom állványról fotóztál. A világítás az ottani fények voltak, vagy vittél magaddal valamit? Én egy plafonra irányított halogénen gondolkoztam annak idején.

Bocs az OFF-ért. :)

Amúgy klassz ez az időutazás! :D

 2      

Pihe

Köszönöm szépen Ákos! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy most már lassan egy éve dolgozom folyamatosan ingatlanfotósként egy amerikai ügynökségnek, luxuslakásokat lövök erre-arra Budapesten. Izgi munka, nagyon szeretem, van benne szépen pénz is és rengeteget tanulok közben. Egyébként itt találsz még néhány hasonló képet:

http://www.csorge.hu/html/collection.php?coll=realestate&log=1

Vagy lehet, hogy pont ezt láttad? :o)) Ezeket nem szoktam feltölteni Flickr-re, oda inkább a szórakozás része kerül a fotóknak. :o)

Nagylátónak ilyen munkára kizárólag valami 10-12mm-es üveget ajánlok. Én Sigma 10-20-ast használok, de ebben a tartományban bármi jó, ami nem torzít. Egy ideig játszottam a kitobi 18mm-ével is, de hát felejtős történet nagyon, egyszerűen nem fér bele semmi (néha még a 10mm is kevés).

A fény a tér méretétől függ, jelen pillanatban két vakum van, különböző méretű ernyőkkel és rádiós kioldóval, de ezek csak kisebb szokában működnek, nagy térhez inkább 4-5 vaku az ideális, ilyenre pedig csak ritkán van lehetőségem.

Köszönöm még egyszer! :o)

 3      

vinczepetya

jók lettek a tablóképeid...:):):)

 4      

Gabesz

huhh....

Szabolcs....az a '70-es kép zorall!:D:D:D
énis kipróbáltam pár hete, de nem vagyok annyira bátor,hogy közszemlére tegyem!:D:D

 5      

Pihe

Petya, Gabesz: köszi :o)))

Szerintem a '76-os változatom közelíti meg legjobban a Pihe-stylet, persze lehet, hogy Pély Barna rossz szemmel nézné, ha ezzel a képpel keresnék fodrászt. :o)

 6      

Zsákai Péter

:D :D :D :D :D :D :D :D

ki fogom próbálni! nekem az iwiw-en vannak fenn régi képeim, hogy az óvodás, általános-, közép- és főiskolás pajtások megismerjenek. azok a képek alapban is viccesek. :)

kommentelem majd a többi post-ot is, de most mennem kell a fodrászhoz! (komolyan! :))