PENTAX Z-1: HÁROM TESZTKÉP KÖZKÍVÁNATRA

Az előző blogpostra visszatérve, álljon itt három további tesztkép a Fotómarathonról. Sok értelmet ne keressetek egyikben sem, abszolút csak a gép megismerése volt a cél. A minőség nagyjából látszik, az eredeti változatok 30 megapixelesek 4800 DPI-n scannelve. Jelzem, egy olcsó filmet (Fuji Superia 200) használtam, ezért nem tökéletesek a képek, viszont szépen lehet követni a dinamikát - eyedropperrel végignéztem, és a fehér részek a képeken valójában nem fehérek (Nelson pulcsija közben pedig megfelelően sötét, de nem fekete). Képek a tovább gombbal. :o)

Nelson, az esőleső (Pentax Z-1, Pentax FA 50mm F/1,4)


Euthimia és Nelson, és persze a K200D (Pentax Z-1, Sigma 105mm F/2,8 EX DC)


Takoca nekifeszül az 56-os emlékműnek halszemmel (Pentax Z-1, Sigma 105mm F/2,8 EX DC)

 PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« pentax z-1: első benyomások
szétestünk »

35mm     fotó     fotómarathon     pentax     z-1    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Zsákai Péter

kösziiiiiii!!!!!! :)

(((örülök, hogy nem kellett lerombolnunk a TV székházat meg macskaköveket dobálni és már itt is vannak a további képek! :)))

valóban semmi flikk-flakk, mégis jó képek! a 2. és 3. különösen tetszik! a 2. nekem nagyon 3D-s hatású, a 3. pedig olyan "végtelenül" tágas, szellős. a dinamikájuk is valóban jó! mi lesz, ha jobb minőségű filmre fotózol? ;)

...és szerintem érdemes volt a teljes menetfelszereléssel menned úgy látom! azért nem voltak kihasználatlanok azok az obik! ;)

 2      

Takoca

Juhéééé! Végre egy képe amin egész jól nézek ki (már ahhoz képest ahogy kiszoktam :) )

viszont az ott készült képeket sikerül úgy eltüntetnem hogy azóta se találom :(