ELADÓ: PENTAX DA 50-200MM F/4-5,6 ED

Megvásárlásra előjegyezhető egy darab, használt Pentax DA 50-200mm F/4-5,6 ED objektív. Ez a Pentax első, kifejezetten digitális vázakhoz fejlesztett normál fényerejű telezoomja, amely elsősorban kis méretével és tömegével valamint kiugróan jó képalkotásával emelkedik ki a többi gyártó hasonló termékei közül.

Állapot: mintha új lenne. Nagyon vigyáztam rá.

Az eladás oka: közben a Pentax kiadta az 55-300mm-es objektívjét, ami ugyanezt a minőséget produkálja, de 100mm-rel nagyobb gyújtótávolságot kínál (persze jóval drágább is). Kérésre olyan nyers képeket küldök, amelyeket ezzel az objektívval készítettem.

Ami a csomagban van: eredeti doboz, Pentax napellenző (igen, ez már az "ablakos" fajta!), első- és hátsó sapka. Ajándékba adok az objektív szűrőméretével (52mm) megegyező Hoya polárszűrőt is, amelynek értéke 3.500 forint.

Előjegyezhetőség: az adás-vétel az előjegyzéstől számított harmincadik napon bonyolítható le (körülbelül ennyi idő, amíg megérkezik az új objektív, de addig ezt szeretném használni).

Ára: 38.000 forint. 7.000 forint ráfizetéssel ajándékba adok egy manuálfókuszos Sigma 75-300mm F/4-5,6 DL objektívet (szintén Pentax bajonettel).

Az alábbi képek az adás-vétel tárgyát képező darabról készültek a mai napon.


 PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« ami sose jár le
volt ma egy kis zuhé »

eladó     fotó     fotótech     pentax    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Balázs

Majd kérjük mihamarabbi tesztet az 55-300-ról :)

 2      

Pihe

Lesz, ha el tudom adni az 50-200-ast. Igazából nem okoz nagy szívfájdalmat, ha marad nálam ez az objektív, hiszen nagyon szeretem, ekkor viszont nincs sok értelme a 100mm többlet miatt kiadni pénzt a másikra. Szóval, meglátjuk. Lassú víz effekt. :o)

 3      

gergő

szia!

megkaptam az e-mailed, és igen érdekelne az objektív. kérlek add meg az e-mail címed, hogy a részleteket megbeszélhessük. előre is köszönöm, tisztelettel:

k. gergő

 4      

Pihe

Az objektív elkelt!