EGÉRPADOT IVÁDRÓL!

Bár nem valószínű, hogy Ivád község e honlap soraitól fog metropolisszá változni, gyanítom, hogy ez nem is célja senkinek. Ellenben a helyi Pajtások kreativitása miatt szívemen viselem Ivád sorsának alakulását - ugye emlékeztek még: ők voltak, akik előbb a halhatatlanságot adták el, majd pedig licitálás hevében égő cégeket és magánszemélyeket ugrasztották össze.

Tekintve, hogy az ivádiak e blogot hivatalos médiamegjelenésként tartják számon egy korábbi bejegyzés folytán, ismét szeretnék beszámolni az élet alakulásáról Heves megyében.

Kéremszépen, a játszótér felépült. Végre egy olyan dolog Magyarországon, amiért az ember fizet és látja, hogy elkészül. Nekem úgy tűnik, ha minden ember ebben az országban csak fele annyira lenne lokálpatrióta, mint az ivádiak, akkor egy szép, rendezett, barátságos, kiegyensúlyozott Magyarországon élnénk. Iváddal azonban nem csak az Erő van, hanem a know-how is. Agyafúrt emberek lakják és pontosan ez az, ami számomra szimpatikussá teszi a kisközséget - a Kispajtások sportlehetőségeinek javításához (helyesbítek: megteremtéséhez) a helyi kézilabdapályát ugyanis a község honlapján megrendelhető egérpadokból kívánják felhúzni. Úgy tűnik, ez az ötlet is bejött, mert az egérpadok szépen fogynak. Szeretném a cégek figyelmét felhívni, hogy ilyen irodai alkalmatosság nem kizárólag a multi cégeknél terem, és lehet Ivádról nagy tételben is rendelni.

Ha ez még nem lenne elég, Ivád egy Guiness rekordkísérletet is szeretne tető alá hozni, már ami befér 800 négyzetméter alá: itt épülne a világ legnagyobb egérpadja.

A nyáron el szeretnék jutni Ivádra. A környék gyönyörű lehet annak alapján, amit láttam és ha készül egy-két jó fotó a községről, akkor örömmel ajánlom fel marketingcélokra Ivád honlapjára. Bővebb infó itt: http://www.ivad.hu.

 PIHE, minden más témakörben

MegosztásOldal teteje

« az új honlap
blog update (igen, megint) »

blog     ivád     magyarország    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK