BLOGVÁLTOZÁS

Kedves Blogolvasó Pajtások! Mint arra korábban már utaltam, görbe szájjal tudatom, hogy a csorge.hu blog pár héten belül a http://blog.csorge.hu http://www.csorge.hu címen megszűnik létezni (és ezzel gyakorlatilag a legnagyobb változás következik be kicsiny honlapom másfél éves fennállása óta) -- de hogy ne legyen rossz szájíze a dolognak, a http://blog.csorge.hu címen fogom folytatni a Nektek köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verbális és vizuális kalandozásaimat. A változás hátterében egy új honlap áll, ami terveim szerint két héten belül elfoglalja a csorge.hu-t, és ezzel egyidőben mozdul el a blog is az új címre. De erről majd később szólnék terjengősebben. ;o) Az RSS feedekkel táplálkozó Pajtásokat kérem, hogy olvasóikat állítsák át a http://blog.csorge.hu/streams/posts.xml címre. Ez elvileg már e post írásakor is él. Megértésetek köszönöm és remélem, hogy a blogot továbbra is olvasni fogjátok - valamint bízom az új honlap sikerességében is.

Közben igyekszem postolni, bár közel sem annyi jut ide, mint amennyit szeretnék. Ebben főleg a munka a ludas - engesztelésül álljon itt két fotó a legutóbbi shootingról. Jó hétvégét Mindenkinek! PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« egy hosszú nap képei
blog.csorge.hu »

blog     fotó     rss     xml    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

fotobox

... a http://blog.csorge.hu címen megszűnik létezni

... a http://blog.csorge.hu címen fogom folytatni

Nem biztos, hogy ezt így akartad írni :)

Amúgy üdv. egymásik Pentaxostól. (*istDS)


Sanyi

 2      

Pihe

Persze, csak a sok eszemmel a hivatkozások miatt az összes bejegyzésben lecseréltem a www-t blog-ra és nem javítottam utána. Köszönöm szépen - a látogatást is!