ELADÓ: SMC PENTAX DA 18-55MM F/3,5-5,6 AL

Eladó egy darab, kifejezetten digitális (APS-C szenzorméretű) gépekhez készült SMC Pentax DA 18-55mm F/3,5-5,6 AL I fémmagos objektív, dobozában, minden kiegészítőjével (első és hátsó sapka, szirom alakú napellenző). Az üveget alig több, mint fél éve vettem újonnan - teljesen sérülésmentes, kiváló mechanikai és optikai állapotban van. A bajonett körül láthatóak a rendeltetésszerű használatból eredő nyomok, de ezek csupán azt jelzik, hogy az objektív sűrűn volt használva. Az alábbi fotókon az eladásra szánt konkrét termék látható (kérésre teszek ki full-res fotókat). Az eladás 2008 március 10-től esedékes, de az első komoly érdeklődőé a termék.

Az objektív adatlapja piaci árral együtt ide kattintva tekinthető meg.

Ajándékba adok egy darab, 3000 forint értékű M52-es Hoya UV szűrőt is. Az eladás oka: amire használnám, oda a 18mm már kicsi és már úton van egy Sigma 10-20mm-es utód. Ezzel az objektívvel készült fotóim megtalálhatók ezen a webcímen: http://www.flickr.com/photos/pihe/tags/1855mm/.

A termék kipróbálható személyesen Budapesten előzetes megbeszélés alapján. Érdeklődni itt, vagy a szabolcs kukac csorge pont hu e-mail címen.

Ára: 20.000 Ft (mivel az ár az ajándék szűrővel együtt erősen jelképes és messze alulmarad a valós érték alatt, ezért az összeg fix)

 PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« budapest by night
egy hosszú nap képei »

fotó     fotótech     pentax    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Balázs

Mi lesz az utódja? Csak a 10-20? Vagy már van valamid 20 és 50 között?

 2      

Pihe

A Sigma 10-20mm a "nagy" utód és van egy Sigma 28-135mm-es üvegem a 20 és 50mm közé. :o) Remélhetőleg a nagylátó Sigmáról már a jövő hét elején részletesebb beszámolót fogok tudni írni. Köszi a látogatást!

 3      

Pihe

Az objektív elkelt.