MEGDIZÁJNOLVA

E pillanatokban fejeztem be a honlapom további változtatásait. Igazán nem célom, hogy egy-két havonta új külalakkal álljak elő, de az előző, T-Rexes változat kicsit ad-hoc jellegű volt - és szúrta a szemem, hogy egy National Geographic fényképet vettem kölcsön.Az új külső új belsőt is hoz (majd) magával, erre való utalást már nyomokban fel lehet fedezni az oldalon (például az egyelőre még értelmetlennek tűnő témaköri besorolás bizony hamarosan egy viszonylag jól használható archiváló rendszer előfutára). Egyelőre finom csiszolgatások történtek a honlap kódjában. Közben jópárszor a pokolba kívántam a Rosettás Dreamweavert, volt úgy, hogy percekig vártam, mire munkához láthattam. Hiányzik az a +1 GB memória, mint egy falat kenyér...

Remélem, hogy az új, letisztultabb külcsín tetszik majd Nektek, és azt is remélem, hogy ötleteitekkel, meglátásaitokkal gazdagítjátok majd az eddigi relatíve szegényes kommentár-termést.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« kikapcs
two for the road »

blog     webdesign    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Tanult kolléga - az egyik

Nagyon szép az új design, gratulálok Szabi!
Peti

 2      

Pihe

Köszönöm szépen, kedves Tanult Kolléga. Ha folytatod a nevedhez illő padtárs-másolást, akkor nagyon valószínű, hogy a nagyon közeljövőben már Neked se fog nagyon nagy problémát jelenteni egy ilyen (vagy sokkal jobb :o)) kis honlap összebarkácsolása. :o)