EVOLÚCIÓ

A héten Handrásnak köszönhetően egész olcsón kiegészült a kis MacBook-om egy Apple QWERTZ billentyűzettel, úgyhogy a SyncMasteremmel és a Genius rágcsálómmal teljesértékűen használhatom clamshell módban (MacBook lecsukva, asztali gépként használva). Tegnap a multimédiás (tanult - többnyire IT vizsgára) kollégák már megcsodálták, én meg örültem, hogy tudok újat is mutatni.

Ha esetleg valakinek tudomása van arról, hogyan lehetne bekapcsolni úgy a MB-ot, hogy ne kelljen kinyitni hozzá (billen keresztül, mondjuk), rendkívül hálás lennék... Mac-es kollégák?(U.I.: megtaláltam a Shell természetfotó pályázatának képanyagát, aminek számtalan magyar nyertese van. Az anyagot ide kattintva érhetitek el. Nagyon szép képek.)

 PIHE, apple témakörben

MegosztásOldal teteje

« furdalás
kikapcs »

apple     macbook    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

...

Tök egyszerű. Veszel egy logitech billentyűzetet (ügyelve két dologra. os X támogatás és powergomb 1-2 tipuson még akad) és a power gombot nyomod rajta. De túl drága szóval nyitsd csak ki. :)

Hjah az antispammet ne textbe írd ki... bypassolható.

 2      

Pihe

Igazából sok helyen kerestem már hardveres megoldást - úgy gondoltam, egy Apple keyboard-on csak akad valami hasonló... Tévedni emberi. :o)

Köszönöm az antispam tippet, kis időm lesz és alkotok valamit a Zend-del. :o) Egyelőre megfogja a spamet, de sejtem, hogy ez csak átmeneti állapot.

Köszönöm a segítséget!

 3      

Pihe

Update: "..." tippjének megfelelően, az antispam kód nem szöveges formában kerül kiiratásra, illetve a fogadó oldali scriptbe egy algoritmust építettem, ami átalakítja a kódot, így nem lehet következtetni a kódra forrás alapján.

Remélhetőleg ez már bőven elég lesz a spammelők ellen.