CSORGE.HU RESTART

Csak nekikezdtem ennek is, körülbelül huszadik próbálkozásra. No, nem a tudománnyal volt most (se) a baj, inkább az idõvel - ígérem, igyekezni fogok rendben tartani az oldalt, ahogy idõm engedi. Mivel tudom, hogy sokan kizárólag a képek miatt jártatok eddig is ide (amit eddig jószerivel csak sima könyvtárlistába vágtam fel), pár szóban regélnék az új képkezelésrõl. Szóval: a képeket idõ hiányában egyelõre a flickr kezeli. Azért idõ hiányában, mert nem kevés idõ megírni egy normális képkezelõ rutint, és mondanom sem kell, hogy rosettán keresztül Dreamweaverben programozni nem egy leányálom. Majd veszek egyszer memóriát a bookomba, és akkor összeheggesztek valami szép csili-vili nagyon ütõs kódot. Addig marad a flickr. Ide 20 megát tudok pakolni havonta, ami nem sok, és ahogy mostanában kattogtatok, gyorsan meg fog telni. Lesz rá megoldás. A képfeltöltés funkció, amirõl régeben már regéltem, emiatt várat magára. Most már X-edszerre csinálok rendeltetésszerû használattól eltérõ dolgot a számból (tölcsért... pl), úgyhogy tényleg lesz belõle valami. A múltkori Kotyogó-csúcstalálkozón lõtt képek lesznek az elsõk, mert ezeket a betegségem (szalmonella rulez) miatt nem tudtam eljuttatni az illetékes elvtársnõknek. A képkezelés-témát egy ideig lezártnak tekintem.

Blog-téma. Blog lesz (van), de kisebb, kevésbé ömlengõsebb, ahogy kértétek. Munkaidõben bármit. :o)

Jelenleg a bio és etc oldalak üresek. Hamarosan feltöltöm, most egyelõre rengetegfelé vagyok: költözés (errõl késõbb bõvebben), lábadozás (lement végre a hasam, meg úgy kábé 10 másik kiló is), munkasulimiegymás.

Kis türelmet kérek, amíg véglegesen beröffentem az oldalt.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

nyú pix »

blog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Nevem

A képeket nagyon várjuk már! Itt toporzékol mindenki a monitor elött!

 2      

Pihe

A rengeteg SPAM miatt a blogomhoz történő hozzászólásokat innentől fogva csak az aktiválókód beírásával lehet elküldeni.